Kjøp 3 wallstickers eller plakater og betal bare for 2!

#yesnamly

Vi liker å se produktene våre bli brukt av kundene våre, og av og til har vi ønsker om å dele bildene/videoene dine i våre egne kanaler. Bildene vil hovedsakelig bli brukt på den respektive produktsiden på nettsiden vår for å gi andre kunder en reell innsikt i produktet. De kan også bli brukt på våre andre plattformer som Instagram, Facebook og nyhetsbrev.

Ved å svare på vår henvendelse med emneknaggen #YesNamly, aksepterer du følgende vilkår:

Du gir Namly Design (Trivo Sweden AB) en ikke-eksklusiv, royaltyfri lisens, noe som betyr at Namly Design fritt kan bruke innholdet du godkjenner med emneknaggen #YesNamly. Du samtykker i at innholdet ditt kan bli brukt i alle Namly Designs sosiale kanaler, og for markedsføringsformål for Namly Design-merket kan materialet distribueres på andre plattformer for å styrke Namly Designs merkevare eller vise frem et spesifikt produkt knyttet til merket. Dette betyr også at du gir tillatelse til at Namly Design kan redigere bildene/videoene dine. Du gir Namly Design retten til å bruke visuelt materiale uten krav om å bli navngitt i forbindelse med publiseringen.

Du bekrefter og garanterer at du eier eller kontrollerer rettighetene til materialet du har sendt inn, og at du har tillatelse fra alle personene som vises på bildene. Videre bekrefter du at du er en privatperson (ikke et selskap), at du er minst 18 år gammel eller har foreldrenes samtykke, og at Namly Designs bruk av bildene dine ikke vil bryte med noen tredjeparts rettigheter eller noen lover.

Du frasier deg herved alle forpliktelser fra Namly Design om å kompensere deg for bruken av bildene/videoene dine og for immaterielle rettigheter knyttet til de beskrevne bruksområdene. Du frasier deg også og samtykker i å holde Namly Design og dets representanter skadesløse for alle krav og ansvar, uansett karakter, som oppstår i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor. Hvis du senere ønsker å tilbakekalle samtykket til at Namly Design deler bildene/videoene dine, må du kontakte oss på: collaboration@namly.se med emne "Tilbakekall Samtykke."

For spørsmål om personvern og databeskyttelse, er du velkommen til å kontakte oss på: collaboration@namly.se.