Kjøp 3 wallstickers eller plakater og betal bare for 2!

Ofte stilte spørsmål

BESTILLING

Skriv inn teksten din, velg farge, skrifttype, bakgrunn, motiv og legg navnelappen til handlekurven din. Klikk deretter på "Til kassen" og følg de enkle instruksjonene for å betale og fullføre bestillingen din.

TIPS FOR GODE NAVNELAPPER

  • Velg en fargekombinasjon med god kontrast/lesbarhet
  • Du kan gjerne velge en bakgrunnsfarge eller mønster som fremhever fargene i designet
  • Bruk fornavn på linje 1
  • Skriv inn bare ett telefonnummer per linje, ellers blir teksten veldig liten og vanskelig å lese.
  • Hvis du velger et motiv, blir teksten større.

Husk at den faktiske navnelappen er mindre enn den du ser på skjermen! Dette påvirker tekstenes størrelse og lesbarhet. Jo færre tegn per linje, desto bedre lesbarhet!

KAN JEG AVBESTILLE BESTILLINGEN MIN?

Dessverre, siden bestillingen din behandles automatisk så snart den er registrert i systemet vårt, kan ingen endringer gjøres. Vær derfor nøye med å sjekke bestillingen før du fullfører kjøpet.

LEVERINGSTID

Når bestillingen din mottas, sendes en ordrebekreftelse. Vi sender vanligvis innen 1-2 virkedager og leverer bestillingen din innen 5-7 virkedager.

FRAGT

Vi sender varene fraktfritt via PostNord.

KVALITET - 100% FORNØYDHETSGARANTI

Namly Design tilbyr en 100% fornøydgaranti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med produktet ditt, setter vi pris på om du kontakter oss på info@namly.se slik at vi kan hjelpe deg. Fordi produktene våre er laget spesielt etter dine ønsker, erstatter vi ikke eller refunderer bestillinger som er feil på grunn av stavefeil eller fordi du har ombestemt deg om bestillingen din. Heller ikke hvis skader oppstår på grunn av normal bruk. Siden det er flere stavealternativer for navn, er det umulig for oss å avgjøre om det er en feil eller en annen stavemåte. Det er derfor viktig at du gjennomgår bestillingen din nøye før du fullfører kjøpet.

PRODUKTINFORMASJON

Materialet i navnelappene våre er valgt med omhu og er av høyeste kvalitet! Fargene som brukes er fairtrade og tar hensyn til både miljøet og barn. Vær oppmerksom på at navnelappene våre må festes til plaggets etikett eller klesetikett. Gni forsiktig over klistremerket, vær ekstra forsiktig med hjørnene. Navnelappene kan brukes i vaskemaskiner, tørketromler og oppvaskmaskiner. La navnelappen være i 24 timer før du vasker. Sørg for at navnelappen er riktig festet og ikke kan trekkes av før barna bruker gjenstanden. Merk at navnelappen på skjermen på nettsiden ikke er faktisk størrelse. Fargene kan variere litt avhengig av datamaskininnstillingene dine.

RABATTKODE

Hvis du har en rabattkode, skriv inn koden og klikk på "Bruk". Alle rabattkoder har en utløpsdato, og hvis den datoen har passert, er ikke rabattkoden lenger gyldig.

KUNDESERVICE

Hvis du ikke har funnet svar på spørsmålene dine her, er du velkommen til å kontakte kundeservice via e-post: info@namly.no