Kjøp 3 wallstickers eller plakater og betal bare for 2!

Navnelapper

Navnelapper

Filter
Angi stigende retning

8 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste
Filter
Angi stigende retning

8 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste

SELVHEFTENDE NAVNELAPPER

Trenger du en enkel måte å holde oversikt over alle barnas klær og tilbehør? I så fall kan vi anbefale navnelappene våre på det varmeste. Med praktiske navnelapper for klær og ting vet du og andre umiddelbart hva som hører barnet ditt til. På denne måten reduseres risikoen for at klær og andre ting forsvinner i førskolen, på lekeplassen eller på utflukter.

Hvis du har flere barn, kan du alltid velge et annet design og farge for navnelappene. Da kan de enkelt fortelle hvilken vannflaske, matkasse eller kofte som tilhører. Utformingen av navnelappene våre er noe vi er ekstra stolte av. De er alle utsmykket med fine farger og søte filurer. Det er rett og slett ikke bare små navneskilt vi selger, men fine små detaljer. Best av alt, du kan designe dine egne navnelapper akkurat slik du vil ha dem!

NAVNELAPPER FOR KLÆR, SKO OG TING

Du kan bruke våre unike navnelapper til klær, sko, kosedyr, skoleartikler eller matbokser. Ja, de fleste med en jevn overflate å feste dem til ganske enkelt. Du kan enkelt feste navnelapper til klær på klesvasken eller etikettene. Du trenger ikke å stryke eller sy dem, fordi de fester seg lett ved hjelp av det selvklebende limet på baksiden.

BILLIGE NAVNELAPPER SOM KAN VASKES

En av de beste tingene med navnekortene våre er at de ikke bare er budsjettvennlige, men de er også veldig holdbare. Vi selger billige navnelapper som passer til alle foreldrenes lommebøker, men samtidig går vi ikke på kompromiss med kvaliteten.

Navnelapper våre er laget av et materiale av høy kvalitet. De er vannavstøtende og kan både vaskes og tørkes i tørketrommel uten å løsne eller miste farge. Vi tror virkelig at du vil like våre holdbare og billige navnelapper like mye som oss, derfor gir vi deg en tilfredsstillelsesgaranti.