Kjøp 3 wallstickers eller plakater og betal bare for 2!

Navnelapper

Navnelapper

SELVHEFTENDE NAVNELAPPER TIL KLÆR OG TING

Har du noen gang følt frustrasjonen over å stadig miste barnas klær og ting? Med våre selvheftende navnelapper kan du nå si farvel til disse irriterende øyeblikkene på barnehagen der du leter etter forsvunne plagg. Vi mener at merking med navn ikke bare skal være funksjonell, men også morsom og enkel. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av ulike motiver og bakgrunner. Hos oss har du muligheten til å designe dine egne unike navnelapper og merke alle tingene dine med en personlig touch. Det beste? Våre navnelapper trenger ikke å strykes på, de er utrolig enkle å påføre.

Bruk våre navnelapper for å merke alt fra ting barnet tar med seg til barnehagen eller skolen, som matbokser, drikkeflasker og sportsutstyr, til egne hobbyprosjekter og DIY-prosjekter. Og som en ekstra bonus tilbyr vi rask leveringstid slik at du raskt kan begynne å bruke navnelappene.

Filter
Angi stigende retning

8 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste
Filter
Angi stigende retning

8 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste

Navnelapper er en effektiv metode for å sikre at klær og eiendeler ikke forsvinner, enten det er på barnas barnehage, skole, på arbeidsplassen eller på eldrehjemmet. Med muligheten til å lage unike og personlige lapper i ulike størrelser, og også med refleks, kan du enkelt merke tingene dine med en stil som passer akkurat deg. Disse lappene er ikke bare enkle å feste, de garanterer også at eiendelene dine er tydelig merket.

FORDLENE MED NAVNELAPPER

Hovedfordelen med disse navnelappene er deres holdbarhet. Du trenger ikke å bekymre deg for at de skal løsne, da de både tåler vask og er slitesterke. I tillegg er de kostnadseffektive. På lang sikt kan de faktisk hjelpe deg med å spare penger ved å redusere behovet for stadig å erstatte tapte ting. Dra nytte av vår rabattkode og bestill dine egne, skreddersydde navnelapper i dag. Vi er overbevist om at du vil sette like stor pris på våre robuste og kostnadseffektive navnelapper som vi gjør. Derfor tilbyr vi en tilfredshetsgaranti.

Å kunne identifisere og holde styr på barnas eiendeler er avgjørende i en hverdag fylt med aktiviteter, lek og læring. Enten det er klær, sko eller skolemateriell, tilbyr navnelapper en enkel løsning på dette problemet.

NAVNELAPPER TIL KLÆR

Hver forelder vet hvor fort barn kan miste eller bytte klær med vennene sine. Med våre spesialdesignede navnelapper for barneklær kan du enkelt holde styr på alt fra pysjamaser til jakker. Fest dem på klærnes vaskeanvisnings- eller merkelapper for å sikre at de sitter ordentlig. Ikke bekymre deg, du trenger verken å stryke dem eller sy dem fast. Takket være vårt selvklebende lim sitter de godt fast, klare for barnas lekfulle dager.

NAVNELAPPER FOR SKO

Det er utrolig hvor fort barn kan vokse ut av eller miste skoene sine! Med våre navnelapper for barnesko vil hvert eneste par sko alltid finne veien hjem igjen. De er enkle å feste på innersålen eller den indre etiketten og er designet for å holde seg på plass, enten det er joggesko, støvler eller tøfler. Med disse lappene vil barnas sko skille seg ut på skolen, idrettstreningen eller på lekeplassen.

NAVNELAPPER FOR LEKER OG SAKER

Leker, skrivebøker, penal - barnas eiendeler har en tendens til å spre seg og forsvinne. Sørg for at barnas skatter holdes organisert med våre holdbare navnelapper. Perfekte for alt fra kosedyr til skolebøker, disse lappene er designet for å tåle barnas daglige lek og eventyr. Enten det er en favorittdokke eller en viktig skolebok, med våre navnelapper kan du være trygg på at barnas ting er merket og klare for skoledagen eller lekedatoen.

Våre navnelapper kommer i ulike størrelser, i tillegg til våre navnelapper har vi også navneskilt som kan festes med snor.

  • Minilapper - 16 x 6mm & 20 x 18mm∙ Navnelapper - 30 x 13 mm
  • Navnelapper til Niimbot B18 - 14 x 40 mm
  • Større navnelapper - 56 x 11 mm

Du kan bruke våre unike navnelapper til klær, sko, kosedyr, skolesaker eller matbokser. Ja, det meste med en jevn overflate å feste dem på. Du fester enkelt navnelappene til klærne på vaskeanvisningen eller merkelappen. Du trenger verken å stryke eller sy dem fast, de fester seg enkelt med det selvklebende limet på baksiden.

En av de store fordelene med våre navnelapper er at de kombinerer prisgunstighet med holdbarhet. Vårt tilbud omfatter rimelige navnelapper som er skånsomme mot lommeboken for hver forelder, samtidig som vi aldri går på akkord med kvaliteten.

VASKEMASKIN, TØRKETROMMEL OG OPPVASKMASKIN

Disse navnelappene kan trygt vaskes i både oppvaskmaskin og vaskemaskin, og tåler 60 grader uten problemer. I tillegg tåler de å bli brukt i tørketrommel. Det betyr at de egner seg godt til å merkes på undertøy, leker, drikkeflasker og andre gjenstander som jevnlig må rengjøres. For de som ønsker enda høyere temperaturbestandighet, tilbyr vi spesiallapper som kan motstå opp til 90 grader. Med dette kan du være trygg på at lappene sitter fast mens klær og ting blir skikkelig rene, uansett graden av smuss. Som forelder kan du dermed være sikker på at barna alltid har tilgang til rene og hygieniske klær og gjenstander, noe som reduserer risikoen for sykdommer.

Våre navnelapper er strykefrie og selvklebende, noe som gjør det enkelt å påføre lappene direkte. Merkene kommer i ulike størrelser og gjør det mulig å merke alt fra klær, ryggsekker, sportsutstyr og sko, til nøkler, mobil ladere, verktøy, leker og mindre gjenstander som penner, legoklosser og andre små ting. For ekstra sikkerhet i trafikken kan reflekser brukes og påføres direkte på ryggsekker, sko og ytterklær takket være limet på baksiden.

Gjør dine navnelapper unike og personlige med Namly! Prosessen er både morsom og brukervennlig, noe som gjør det enkelt for deg å skape navnelapper som gjenspeiler din stil.

Start med å skrive din tekst. Her kan du angi alt fra ditt for- og etternavn til andre viktige detaljer som et telefonnummer. Deretter velger du en skrifttype som passer din personlige smak. Med et bredt utvalg av stiler tilgjengelig, er det enkelt å finne noe som både er lesbart og estetisk tiltalende.

For å ytterligere tilpasse din design, velg en farge for din tekst. Dette gir deg muligheten til å matche eller skape kontrast med forskjellige farger mot bakgrunnen. Når du er fornøyd med din tekst og dens farge, fortsett ved å velge en bakgrunn. Avhengig av dine preferanser kan du velge noe subtilt eller noe som virkelig skiller seg ut. Til slutt, legg til en personlig touch med vårt utvalg av motiver. Uansett om du foretrekker noe søtt, morsomt eller klassiskt, har vi noe som passer enhver stil.

Med disse enkle trinnene kan du designe navnelapper som ikke bare er praktiske, men også visuelt tiltalende. La kreativiteten din blomstre og gjør dine eiendeler unike med Namly!

Å merke dine eiendeler har aldri vært enklere enn med våre selvklebende navnelapper. Her følger en kort guide om hvordan du raskt, lett og smidig kan påføre dem, samt noen tips å huske på:

  1. Rengjør overflaten: Før du fester navnelappen, sørg for at overflaten er ren og tørr. Dette sikrer best mulig vedheft og minimerer risikoen for tidlig løsning.
  2. Fest navnelappen: Fjern beskyttelsespapiret og plasser navnelappen på ønsket sted. Trykk godt med fingrene for å sikre at den fester seg ordentlig.
  3. La det sette seg: For best resultat anbefaler vi at du lar navnelappen sitte urørt i minst 24 timer før du utsetter gjenstanden for vask eller annen belastning. Dette gir limet tilstrekkelig tid til å binde seg ordentlig til overflaten.
  4. Vaskeanvisninger: Selv om våre navnelapper er designet for å tåle maskinvask, bør du alltid følge våre anbefalinger for vask og vedlikehold. Unngå å vaske gjenstander med nylig påførte navnelapper innen de første 24 timene for å sikre best holdbarhet.

Enten det er klær, skolemateriell eller andre personlige eiendeler, vil våre navnelapper holde seg på plass og være lesbare i lang tid. Med litt omtanke og riktig påføring kan du stole på at våre navnelapper tåler daglig bruk over lang tid.

Kanskje lurer du på hvordan våre navnelapper står seg sammenlignet med andre på markedet? Ikke bare våre kunder, men også uavhengige testere har gitt sin mening. Nylig gjennomførte Testproffs.se en omfattende gjennomgang av ulike navnelapper på markedet, og vi er stolte av å kunngjøre at våre navnelapper fikk toppkarakter i deres evaluering. Med en slik anerkjennelse kan du føle deg trygg i ditt valg av navnelapper fra oss!

Å bestille navnelapper på nettet er både prisgunstig og enkelt. Du har muligheten til å designe unike navneetiketter som deretter leveres direkte til din postkasse. Et bredt utvalg av motiver er tilgjengelig, noe som passer for alle - fra barn og ungdommer til voksne. På denne måten kan du lage skreddersydde navnelapper for hver familiemedlem. Å investere i disse navnelappene er en kostnadseffektiv løsning. I stedet for å stadig kjøpe nye klær og eiendeler, fungerer navnelappene som en billig "forsikring", uansett om de brukes av barn, voksne eller de som bor på eldrehjem.

Er du lei av å vente lenge på leveranser? Hos oss trenger du ikke bekymre deg. Vi prioriterer raske leveranser slik at du kan begynne å bruke navnelappene dine så raskt som mulig. For oss i Namly er kundetilfredshet av største betydning, og vi forstår hvor viktig det er å få bestillingene sine raskt hjem, spesielt når det gjelder navnelapper før skolestart eller en reise. Vårt dedikerte team jobber daglig med å sikre at hver bestilling behandles effektivt og sendes ut i tide. Med hjelp fra våre pålitelige fraktpartnere sørger vi for at navnelappene dine kommer direkte til døren din uten forsinkelser. Ikke bare tilbyr vi rask levering, men vi tilbyr også gratis frakt. Varene sendes som brevpost med PostNord. Velg Namly for en enkel, rask og pålitelig levering av dine navnelapper.

Vi er overbevist om at du vil sette pris på våre robuste og økonomiske navnelapper like mye som vi gjør, og derfor tilbyr vi en tilfredshetsgaranti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med produktet ditt, vil vi sette pris på om du kontakter oss på info@namly.se slik at vi kan hjelpe deg. Siden våre produkter er laget spesifikt etter dine ønsker, erstatter eller refunderer vi ikke bestillinger som er feil på grunn av stavefeil, så det er viktig at du gjennomgår bestillingen din ekstra nøye før du fullfører kjøpet.

HVA ER DE BESTE NAVNELAPPENE?

De beste navnelappene er de som kombinerer holdbarhet, design og prisgunstighet. Hos Namly streber vi etter å tilby akkurat dette. Våre navnelapper er av høy kvalitet, strykefrie og tilbyr et bredt utvalg av designalternativer.

HVOR KAN JEG KJØPE NAVNELAPPER?

Du kan enkelt og raskt kjøpe dine navnelapper direkte her hos Namly. Vi tilbyr rask frakt, konkurransedyktige priser og en brukervennlig designprosess som lar deg lage dine personlige navnelapper på bare noen få minutter.

HVORDAN MERKER MAN KLÆR MED NAVNELAPPER?

Namlys selvklebende navnelapper plasseres direkte på klærnes vaskeanvisningsetikett. De fester godt uten å trenge å strykes eller sys fast. Sørg for at overflaten er ren og tørr før påføring, og følg medfølgende instruksjoner for beste resultat.

HVA SKAL MAN SKRIVE PÅ NAVNELAPPER FOR BARNEHAGE?

På en navnelapp for barnehagen bør du som minimum inkludere barnets for- og etternavn. Et telefonnummer kan også være praktisk hvis rask kontakt er nødvendig. Hvis barnehagen har ulike grupper eller klasser, kan det være nyttig å spesifisere dette. En liten motiv eller ikon som barnet liker kan også legges til for en personlig touch.

Hvis du har flere spørsmål, bekymringer eller trenger veiledning angående våre navnelapper til klær, sko og andre ting, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på Namly. Vårt engasjerte team er her for å hjelpe deg, enten du er nysgjerrig på spesifikasjoner for en bestemt produkt, designmuligheter eller applikasjonstips. Vår prioritet er å sikre at du får mest mulig ut av dine navnelapper og at prosessen fra design til applikasjon går smidig. Ikke nøl med å ta kontakt med oss - vi ser frem til å hjelpe deg med kvalitetsprodukter!