Kjøp 3 wallstickers eller plakater og betal bare for 2!

Veggklistremerke - Jesus og lammet / 02

Namly Design
kr 295,00
ID
6610
  • Gratis frakt
  • Levering 4-7 dager
  • 100% Tilfredshetsgaranti

Veggklistremerker er en flott måte å dekorere rommet ditt på, det finnes ingen bedre og enklere måte å forvandle en vegg fullstendig på. Klistremerker vil forandre et rom til det ugjenkjennelige.

Tilgjengelig i 2 breddestørrelser: S og M .

  • Tilgjengelige breddestørrelser: 80 cm og 120 cm.
  • Folie med matt trykk av høyeste kvalitet.
  • Konturklipp på plotter og har ingen bakgrunn.
  • Matt folie forårsaker ikke lysrefleksjoner.
  • Luktfri. Trygg for barn. Trygg for innendørs bruk.
  • Instruksjoner inkludert.

Klistremerket kan plasseres på hvilken som helst glatt overflate, f.eks. glass, vegg eller møbelplate. Klistremerker vil ikke feste seg til grove overflater. Før du fester klistremerkene, vent 2 uker etter maling av veggene. Avhengig av skjerminnstillingene kan fargene på utskriften variere noe.

Hvis veggen din nylig er malt, vent minst 3 uker etter siste malingsøkt før du påfører veggklistremerker. Før du påfører veggdekorasjonen, må overflaten være helt tørr. Fuktighet kan påvirke heft og redusere levetiden til klistremerket.

Rengjør overflaten der du har tenkt å påføre veggdekorasjonen. Forsikre deg om at overflaten er 100% tørr før montering. Vårt veggklistremerke passer for glatte, solide og ikke-porøse påføringsflater. Overflaten bør være i god stand på installasjonstidspunktet for å unngå risikoen for skade under fjerning.

Visualiser hvor du ønsker å plassere veggklistremerket ditt. Hvis det er ment å være justert med en gjenstand eller en fotlist, mål hvor den høyeste delen av veggklistremerket skal plasseres.

Har veggklistremerkene dine glatte konturer og er mindre komplekse i form? Separer dem enkelt fra rullen og plasser dem direkte på veggen. Se videoen. Du kan deretter se bort fra resten av instruksjonene.

Hvis du har et større veggklistremerke eller et klistremerke med en kompleks form, vennligst følg resten av instruksjonene. Du kan også finne en video for den mer komplekse installasjonen lenger ned på denne siden.

La klistremerkene forbli på arket. Klipp ut det større klistremerket, og det trenger ikke å være pent; du gjør dette kun for å lette installasjonen. Vær imidlertid forsiktig for å sikre at du ikke ved et uhell kutter inne i klistremerkets konturlinjer.

Løft en av hjørnene på klistremerkeseksjonen du har klippet ut. Fjern det overflødige klistremerkematerialet med stor forsiktighet, og la det faktiske klistremerket være på arket.

Tid for installasjon!
Start øverst på klistremerket. Separer toppen av klistremerket fra arket. Påfør toppen av klistremerket på veggen og jevn det med håndflaten din. Brett arket bakover i en bue og deretter skrell det av litt etter litt mens du bruker den andre hånden din til å trykke klistremerkets overflate mot veggen.

Sjekk for å forsikre deg om at hele veggklistremerket er i kontakt med veggen. Bruk hånden din til å jevne over hele overflaten av klistremerket flere ganger. Det kan ta opptil en uke før veggklistremerkene fester seg helt etter at de er påført. I løpet av den første uken kan du måtte trykke dem ned noen ganger ved å plassere hånden din på dem og jevne dem ned.

Godt utført! Du har nå fullført installasjonen og gitt rommet ditt et helt nytt utseende. Hvis du har flere spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Alle veggklistremerker anbefales for barn fra 3 år og oppover. Produktet egner seg for innendørs bruk. Hvis du ikke bruker klistremerkene umiddelbart, vennligst oppbevar dem utenfor barns rekkevidde. Klistremerkene skal påføres en jevn overflate der hele klistremerket er i kontakt med overflaten. Det bør ikke være luftlommer når du har installert klistremerket på veggen, da dette vil redusere heft og gjøre installasjonen upålitelig. Våre veggklistremerker kan flyttes under installasjonen, men bør deretter forbli på samme sted, da hver bevegelse kan legge til støv- og smusspartikler som kan redusere heft.