Vanlige spørsmål

Bestilling

Skriv inn teksten din, velg farge, skrift, bakgrunn, motiv og legg til i handlekurven din. Klikk deretter på "Til kassen" og følg noen enkle instruksjoner for å betale og fullføre bestillingen.

Tips for fine etiketter

  • Velg en fargekombinasjon med stor kontrast / lesbarhet
  • Velg gjerne en bakgrunnsfarge eller mønster som tar opp en av fargene i designet
  • Bruk fornavn på linje 1
  • Bare skriv inn ett telefonnummer per linje, ellers vil det være veldig lite og vanskelig å lese.
  • Om du dropper å ha noe motiv blir teksten større.

Husk at selve etiketten er mindre enn den du ser på skjermen! Dette påvirker størrelsen på teksten og lesbarheten. Jo færre tegn på linjen, jo bedre er lesbarheten!

Kan jeg avbryte min bestilling?

Siden bestillingen din blir behandlet automatisk så snart den er registrert i systemet vårt, kan det dessverre ikke gjøres noen endringer. Sørg derfor for å sjekke ordren før du fullfører kjøpet.

Leveringstid

Når bestillingen er mottatt, sendes en ordrebekreftelse. Vi sender vanligvis din bestilling innen 1-2 virkedager.

Frakt

Vi sender varene gratis som brevpost med PostNord.

Kvalitet

Namlys etiketter til ting er vann- og ripebestandige, og de kan brukes i oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Våre klesetiketter tåler å brukes i vaskemaskiner og tørketrommel. Materialet i etikettene våre er valgt med omhu, bare av høyeste kvalitet! Fargene som er brukt er snille og tar hensyn til både miljø og barn. Hvis det oppstår kvalitetsproblemer og du ikke er fornøyd med produktet, er du velkommen til å kontakte oss innen 14 dager fra leveringsdatoen. Fordi produktene våre er laget spesielt etter dine ønsker, erstatter eller refunderer vi ikke ordre som er feil på grunn av stavefeil eller fordi du angrer på bestillingen din. Heller ikke der skader oppsto som følge av normal bruk. Siden det finnes en rekke stavemuligheter for navn, er det umulig for oss å avgjøre om det er en feil eller en annen stavemåte. Det er derfor viktig at du gjennomgår bestillingen din en ekstra gang før du fullfører kjøpet.

Produktinformasjon

Vær oppmerksom på at navnelappene våre må være festet til merket på klærne eller på klesmerke. Gni klistremerket forsiktig, og vær ekstra forsiktig med hjørnene. Etikettene kan brukes i vaskemaskiner og tørketrommel. La etiketten sitte i 24 timer før vask. Etikettene til ting fester seg på de fleste underlag. Lim dem på glatte og rene underlag. Gni klistremerket forsiktig, og vær ekstra forsiktig med hjørnene. La etiketten stivne i 24 timer. Forsikre deg om at etiketten sitter ordentlig og at den ikke kan pilles av når barna bruker varen. Etikettene er holdbare, ripebestandige og kan brukes i oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Merk at etikettene på nettsiden ikke er den faktiske størrelsen. De forskjellige etikettstørrelsene finner du under den respektive produktinformasjonen. Fargene kan variere litt avhengig av datamaskininnstillingene.

Rabattkode

Hvis du har en rabattkode, skriver du inn koden og klikker på "Bruk". Alle rabattkoder har en utløpsdato, og hvis den datoen har alt vært, er ikke rabattkoden lenger gyldig.

Kundeservice

Hvis du ikke har funnet svar på spørsmålene dine her, er du velkommen til å kontakte kundeservice via e-post: info@namly.no